חיפוש
 
פורום המומחים mcity
facebook שתף את פורום המומחים בפייסבוק   whatsapp

 

נושא ההודעה
שואל
מהם סיבים תזונתיים
דפנה

מהם סיבים תזונתיים

באילו מאכלים ניתן לצרוך אותם ? למי מומלץ לאכול אותם? ומהי חשיבותם?
מהם סיבים תזונתיים
הרחב

שלום דפנה,תודה על השאלה

סיבים תזונתיים, הם חומרים הנמצאים במזון המשמשים כדלק לגוף ומסייעים בתפקודו הנכון.

הם מכילים חומרים אשר לא נספגים בגוף ולכן משמשים בעיקר בתהליכי עיכול ובעיקרון משפרים את פעולת המעיים.

חשוב לציין כי סיבים תזונתיים נחשבים לחלק חיוני מהתזונה הבריאה ונחשבים לחשובים למניעת מחלות ולשמירה על הבריאות הכללית.

לדוגמה, סיבים תזונתיים נמצאים במזונות ירקות ופירות, דגנים מלאים, פרות יבשים, וכן פולים ופרות יבשים.

מומלץ לצרוך אותם בכמויות מתאימות כחלק מתזונה בריאה ומאוזנת.

למי מומלץ לצרוך סיבים תזונתיים? בגדול, סיבים תזונתיים חשובים לכל אדם, במיוחד לאנשים הנמצאים בסיכון למחלות לב, סוכרת והשמנה, וכן לאנשים המאובחנים כסובלים מבעיות בעיכול (כמובן שחייבים לדעת איך וכמה לצרוך ורצוי ליווי של אדם מקצועי)

הם יכולים לסייע במניעת תסמינים לכל הקשור לדינדרום מטבולי לדוגמה רמת גבוהה של שומנים בדם ואף לשפר את רמת הסוכר בדם.

חשיבותם היא בשמירה על תפקוד העיכול, בהוצאת הפסולת מהגוף, ובשמירה על רמת סוכר דם תקינה.

0585430091

הוסף תגובה

x
שם: *
כתובת: *
טלפון: *
מייל: חובה למבקשי קבלת התגובה במייל
כותרת: *
תוכן: *
  קראתי והסכמתי לתנאי השימוש בפורום

 

 

כיצד גמישות מוחית יכולה להפחית את החרדה
חשודים במעורבות בהשלכת רימון רסס: אישום יוגש נגד שני צעירים מפ”ת
איך לקדם קידום אורגני
סיוע באיתור נעדרת בסיכון